Cockpit-app

De app voor prothesen en orthesen van Ottobock

Met de Cockpit-app kunt u diverse elektronische prothesen en orthesen van Ottobock gemakkelijk via uw smartphone aan uw dagelijkse behoeften aanpassen. Al naar gelang de functies van de prothesecomponent kunt u bijvoorbeeld vooringestelde MyModes voor bepaalde activiteiten kiezen, informatie zoals de laadtoestand van de accu opvragen, extra functies in- of uitschakelen en instellingen aanpassen.

Examples of the functions of the Cockpit app such as individually preset MyModes and configurable parameters.

Functies van de Cockpit-app

Voorbeelden van de functies van de Cockpit-app zoals de individueel aangepaste MyModes en instelbare parameters.

  • gemakkelijk wisselen tussen de basismodus en eigen MyModes
  • de laadtoestand van de accu van een prothesecomponent opvragen
  • meldingen van de prothesecomponent weergeven en parameters fijn afstellen
  • extra functies van de prothesecomponent in- of uitschakelen

Veelgestelde vragen bij de Cockpit-app

Hoe kan de taal van de app worden gewijzigd?

De taal van de app en individuele namen voor MyModes worden via de prothese- of orthesecomponent ingesteld door de orthopedisch instrumentmaker.

Wat zijn de minimumeisen voor mobiele apparaten om de app te kunnen gebruiken?

Android: mobiele apparaten met Bluetooth 2.1 of hoger en Android-besturingssysteem vanaf versie 5.0.

Apple: iPhone®, iPod®, iPad® met Bluetooth 4.0 LE of hoger en iOS besturingssysteem vanaf versie 10.0 (bijv. iPhone 5 of nieuwere modellen)

Welke mobiele apparaten zijn compatibel met de Cockpit-app?

Over het algemeen moet de app gebruikt kunnen worden op actuele en in de afgelopen 5 jaar geproduceerde mobiele apparaten met Android- of iOS-besturingssysteem (Apple).

Ottobock test de Cockpit-app en de verbinding met prothese- en orthesecomponenten met wereldwijd veelgebruikte mobiele apparaten van verschillende fabrikanten. Omdat er bij mobiele apparaten afhankelijk van model, fabricagedatum, land of mobiele provider verschillen bij de hard- en software kunnen optreden, kan er niet gegarandeerd worden dat de app met alle beschikbare mobiele apparaten compatibel is. Neem ook de aanwijzingen betreffende de verenigbaarheid van onze prothese- en orthesecomponenten met Apple-apparaten in acht.

Welke prothese- en orthesecomponenten zijn compatibel met de Android-versie van de Cockpit-app?

De hieronder vermelde componenten zijn compatibel met de Android-versie van de Cockpit-app. Het versienummer van de component vindt u op de titelpagina van de gebruiksaanwijzing:

- C-Leg (3C98-3*; 3C88-3*)

- Genium (3B1-2; 3B1-2=ST; 3B1-2=9.2; 3B1-2=ST-9.2; 3B1-3; 3B1-3=ST)¹

- Genium X3 (3B5-2; 3B5-2=ST; 3B5-3; 3B5-3=ST)¹

- Kenevo (3C60*; 3C60=ST*)²

- Meridium (1B1; 1B1-2)

- C-Brace Joint Unit (17KO1)

¹Voor zover de Genium en Genium X3 zijn geproduceerd vóór medio 2015, is mogelijk nog een actualisering van de prothesecomponent door een Ottobock servicevestiging nodig.

²Voor Kenevo, geproduceerd vóór mei 2021, is mogelijk nog een actualisering van de prothesecomponent door een Ottobock servicevestiging nodig.

Is mijn prothese- of orthesecomponent ook compatibel met Apple-apparaten?

De prothese- en orthesecomponenten die met mobiele apparaten van Apple compatibel zijn, zijn speciaal gekenmerkt (normaliter met de tekst "DUAL"). Welke componenten compatibel zijn, kunt u controleren met behulp van de handleiding in de downloads op deze pagina.

Vragen bij de Cockpit-app

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw orthopedisch instrumentmaker of u kunt ons een e-mail schrijven op cockpit@ottobock.com

Alle merken van derde partijen zijn eigendom van de betreffende partijen.